Scenario 3, stap 8-2 UBB

4 reacties / 0 nieuw
Thomas Janssen
Scenario 3, stap 8-2 UBB

In scenario 3, stap 8-2 UBB wordt in de WAS en de WORDT de niet-verplichte gegevens binnen WOZ:object aangeleverd voor het betreffende object en tijdvak, te weten WOZ:vastgesteldeWaarde, WOZ:vastgesteldeWaarde en WOZ:heffingsmaatstafOZBGebruiker. Deze zijn echter al via stap 8-1 aangeleverd en hier niet meer benodigd. Daarnaast moeten de WAS en de WORDT dezelfde verwerkingssoort bevatten, 'I' in dit geval. Heeft dan ook invloed op de beginGeldigheid en eindGeldigheid in de WAS.

Annemiek Droogh

Technische gezien is dit misschien wel mogelijk, maar hierdoor is UBB bericht niet zelfstandig leesbaar. Als iemand een abonnement heeft op deze persoon (het grote geld projectontwikkelaar) ontvangt hij wel het bericht dat er een uitspraak is, maar niet de nieuwe waarde. Het lijkt dan alsof er wel een uitspraak is waarbij de waarde gehandhaafd is, terwijl deze verlaagd is. In de versie van 23 augustus 2013 staat in de WAS en de WORDT verwerkingssoort I.

Thomas Janssen

Ook hier geldt dat bij ons een afwijkende verwerkingssoort staat, I in de WAS en W in de WORDT. We zullen de vernieuwde versie in de gaten blijven houden.

Annemiek Droogh

Nogmaals het bericht nagekeken. Inderdaad staat er ten onrechte verwerkingssoort W. Dit heb ik aangepast in I.