Omvang bijlagen VTO bericht

5 reacties / 0 nieuw
Erwin Ilgun
Omvang bijlagen VTO bericht

Dag,

Enige tijd geleden is de limiet voor bijlagen opgeschroefd naar 35MB https://discussie.kinggemeenten.nl/comment/4583#comment-4583 In de nieuwe versie van de koppelvlakbeschrijving en in het verstuurde nieuwsbericht staat dat de limiet verhoogd is naar 21MB. Wij hebben een limiet op 30 staan zodat het geheel (bericht, ebms envelop en bijlagen) niet over de 35 zal gaan. Wat is nu de limiet waarop de GVS gaat controleren?

Groeten,

Erwin 

Patrick Klaassen

De grens van 21 MB voor de bijlagen is ruim genomen daar de encoding redelijk wat ruimte in beslag neemt. Jullie hebben de limiet op het gehele bericht staan, dus jullie blijven onder de harde cap van 35MB.
Het GVS gaat niet controleren, daar een te groot bericht, groter dan 35MB, niet eens op de GVS aankomt. Een te groot bericht (>35MB) wordt hard bij de voordeur geweigerd.

 

Erwin Ilgun

onze limiet van 30 staat op de bijlagen Patrick, daar wordt dan dus ook niet op gecontroleerd begrijp ik?

Patrick Klaassen

Wanneer jullie met 30MB alleen kijken naar de werkelijke omvang van de bij te voegen bestanden, dan kun je toch in de problemen komen.
Op het moment dat een gebruiker voor 30 MB aan bijlagen toevoegt, dan zullen deze bijlagen groeien in omvang door de base64 encoding die wordt toegepast bij het invoegen van de bijlagen in het stuf bericht.

Erwin Ilgun

dan stellen we de omvang bij naar 21 om binnen de marges te blijven. Dank.