Belangrijk - Foute SOAP actions in gepubliceerde WSDL's

1 bericht / 0 nieuw
Anoniem
Belangrijk - Foute SOAP actions in gepubliceerde WSDL's

Er is een fout geslopen in de gepubliceerde WSDL's in de ZIP met StUF-DCR schema's. Conform de StUF Protocolbindingen 3.02 moeten de SOAP actions bestaan uit de operation name, geprefixed door de namespace URI van de operation met een / ertussen. Bij de WSDL's van StUF-DCR is de SOAP action nu echter alleen de operation namE. 

PER DIRECT dienen de SOAP actions dus gewijzigd te worden door ze te prefixen met http://www.kinggemeenten.nl/StUF/sector/dcr/0310/ 

Door vakanties kunnen we deze WSDL's nog niet publiceren in de bibliotheek van deze community, maar de wijziging gaat direct in, omdat er nog niets in productie draait op basis van deze standaard en de verplichting volgt uit de geadopteerde StUF Protocolbindingen. Ook zal het StUF Testplatform nu al testen op de correcte SOAP actions zoals vermeld in dit bericht. Voor vragen kunt u contact opnemen met mij (joost.wijnings@kinggemeenten.nl). 

Ik heb een ZIP met de juiste WSDL's toegevoegd aan deze post. Daarin heb ik ook meteen de nieuwste versie van StUF-ZKN (patch 20) meegenomen. 

Dit issue is in de lijst opgenomen als [DCR-1].