RGBZ

4 reacties / 0 nieuw
Anoniem
RGBZ

Ik ben de diverse documenten aan het lezen en ik vroeg me af of er ook een uitgewerkt voorbeeld van een zaak beschikbaar is waardoor het model voor mij wat meer gaat "leven". Zij er dergelijke voorbeelden beschikbaar?

M. Terlouw

Als aanvulling: het meeste sprekende voorbeeld zou wat mij betreft een verhuizing zijn (uit ztc: melden verhuizing binnen Nederland). Is iets dergelijks voorhanden?

Arjan Kloosterboer

Reele vraag. Helaas is een uitgewerkt voorbeeld van een zaak in het RGBZ er nog niet. Het ligt in de bedoeling een implementatiehandreiking te schrijven en daar zouden dergelijke voorbeelden in opgenomen worden. Ik begrijp dat een concreet voorbeeld voor de beleving erg prettig is. Ik denk er over na om dit bij wijze van praktijkcase in het RGBZ-document zelf op te nemen. Je suggestie van de verhuizing neem ik mee.

Arjan Kloosterboer
redacteur RGBZ

Anoniem

Beste Arjan,

Dank voor je antwoord. Ik zal de publicaties in de gaten blijven houden. Enig idee op welke termijn het door jou genoemde RGBZ-document beschikbaar komt?

Marco Terlouw

Anoniem

Of in de eerstvolgende conceptversie van het RGBZ, begin augustus, of in de implementatiehandreiking. Planning nog onbekend.