In entiteit Vestiging mist element 'naam'

4 reacties / 0 nieuw
Ton Timmermans
In entiteit Vestiging mist element 'naam'

Handelsregister levert het volgende aan:

  • Bij een niet commerciële vestiging (NCV) wordt door het handelsregister een naam aangeleverd.
  • Bij een commerciële vestiging (CVS) één of meerdere handelsnamen.

De transformatie van HR naar BG 0310 geeft aan dat de naam van een NCV op de handelsnaam binnen VES gemapt moet worden. Daarom heb ik het RSGB er op na gekeken en daarin is inderdaad alleen de handelsnaam binnen een vestiging opgenomen. Dit impliceert echter dat alle vestigingen binnen het RSGB commercieel zijn. 
Waarom is het element 'naam' niet overgenomen? 

 

Ellen Debats

In RSGB3.0 is de gegevensgroep Handelsnaam vestiging opgenomen met het attribuut (Handels)naam. Ik zie dat de gegevensgroep ook (Handels)naam vestiging moet heten ipv Handelsnaam vestiging. Wordt aangepast maar dat heeft verder geen consequenties volgens mij. Dus zowel commercieel als niet commercieel vestigingen zijn opgenomen in het RSGB

Ton Timmermans

Helder,

Dan is er nog wel RSGB 2 waarin alleen de handelsnaam wordt genoemd. Bij de verstuffing daarvan is onder vestiging alleen de handelsnaam opgenomen.
is het mogelijk om in het RSGB 2 een tekstuele aanpassing te maken waarbij wordt aangegeven dat onder de handelsnaam ook een naam van een niet commerciële vestiging mag worden verstaan?
​Dan is er geen misverstand meer mogelijk en met RSGB 3 wordt het weer rechtgetrokken!

 

Ellen Debats

Volgens mij moet dit wel kunnen. Het is geen structuur aanpassing. Zal wel even moeten kijken hoe dit in zijn werk gaat. Het blijft in ieder geval gewoon de versie 2.0