bronDocument met hoofletter D

3 reacties / 0 nieuw
Joris Wit
bronDocument met hoofletter D

Het valt me op dat in BG 0310 de elementen bronDocument en brondocument beide worden gebruikt. In de StUF standaard staat alleen de versie zonder hoofdletter genoemd, dus de versie met hoofdletter zou denk ik aangepast moeten worden. Ik begrijp dat dit voorlopig niet mogelijk is omdat dit voor bestaande implementaties problemen zal opleveren, maar ik meld het toch maar even.

Wat betreft hoofdlettergevoeligheid, het valt me ook op dat deelperceelNummer in een aantal sortering-documentation blokken is geschreven als deelPerceelnummer of deelperceelnummer.

Maarten van den...

Het klopt dat hier en daar slordig is omgegaan met de hoofdletters en het klopt ook dat we dit nu niet kunnen verbeteren, omdat dit consequenties heeft voor partijen die al geimplementeerd hebben. De fouten rond deelperceelNummer kunnen wel verbeterd worden in de vorm van een erratum, omdat dit geen consequenties heeft voor implementaties. Ik stel voor dat King dit issue opneemt in de onderhoudsverzoeken.

Joop van Buul

Wij (werkgroep Wabo-BAG) lopen hier nu ook tegenaan bij het definiƫren van de vraag en antwoord berichten voor het niewue koppelvlak Wabo-BAG.