BUG: Verplicht zijn tijdstipRegistratie in 'oud' in BAG catalogus

7 reacties / 0 nieuw
Maarten van den...
BUG: Verplicht zijn tijdstipRegistratie in 'oud' in BAG catalogus

Probleem
In de BAG catalogus van bg0310 is op een groot aantal het element tijdstipRegistratie verplicht gemaakt in de schema's. Dit is fout, omdat in een 'oud' voorkomen tijdstipRegistratie niet mag voorkomen.

Oplossing
Maak overal waar een complexType ook kan voorkomen in een 'oud' voorkomen in een kennisgeving het element tijdstipRegistratie optioneel

Joop van Buul

Maarten, kun je mij aangeven waarom in de oudtak van een bericht geen tijdstipRegistratie voor mag komen? Ik kan dit niet plaatsen.

Maarten van den...

Dit is zo gespecificeerd in de tabellen in het hoofdstuk over kennisgevingen die beschrijven hoe oud en nieuw gevuld moeten worden.

Henri Korver

Zullen we in de schema's van de BAG berichtcatalogus het element tijdstipRegistratie in beide voorkomens (oud en nieuw) optioneel maken? Dan voldoen we in ieder geval weer aan stuf. Als je in het schema expliciet wilt afdwingen dat tijdstipRegistratie niet in het oude maar wel in het nieuwe voorkomen van het object verplicht is dan worden de schema's weer zo complex.

Maarten van den...

Dat lijkt mij een prima oplossing.

Robert Melskens

Correctie aangebracht in patch 13 (ERR237), post gesloten.

Anoniem

Zoals via de mail eerder gemeld blijkt dat voor OGO en OTR het element tijdstipRegistratie nog steeds verplicht is tot en met patch 17. In zowel de oud als nieuw voorkomen.