Indicatie InOnderzoek en BRA/BGR/RSGB gegevens

2 reacties / 0 nieuw
Han Welmer
Indicatie InOnderzoek en BRA/BGR/RSGB gegevens

In de BRA/BGR kunnen gegevens in onderzoek worden geplaatst.

Het RSGB heeft aan sommige BRA/BGR entiteiten gegevens toegevoegd (bv straatnaam bij OPR) en enkele nieuwe entiteiten toegevoegd (maw GEM, GOR, OAO, WYK, BRT, OGO en OTR).

Ik heb het RSGB, de verstuffing en de XSDs tegen elkaar gehouden. Ik heb geen eenduidig verband kunnen vinden tussen aanduidingen in-onderzoek in het RSGB en de aanwezigheid van inOnderzoek elementen in de XSDs.

Zo kan GEM in onderzoek worden geplaatst en kan van GOR de straatnaam (naast de BRA gegevens) in onderzoek worden geplaatst. Maar dat dit zou moeten kunnen kan ik niet halen uit het RSGB.

Deze lijn doortrekkend zou ik verwachten dat BRT en WYK in onderzoek geplaatst kunnen worden en dat van OAO, OTR en OGO in ieder geval de elementen die overeenkomen met de BRA/BGR gegevens InOnderzoek geplaatst zouden moeten kunnen worden.

Klopt het dat hier sprake is van een tekortkoming in de XSDs?

Maarten van den...

Hallo Han,

RSG Basisgegevens 2.0 deel I.odt specificeert op blz. 164 dat de gemeentenaam in onderzoek geplaatst kan worden  door in de tabel achter Indicatie in onderzoek Ja in te vullen. Op blz. 165 wordt hetzelfde gedaan voor de gemeentegeometrie. Op blz. 176 staat dat de straatnaam van een GOR in onderzoek geplaatst kan worden. Voor wat betreft je vierde alinea volgen de schema's dus het RSGB.

Ik vraag me af of je de lijn wil kunt doortrekken naar BRT en WYK. Voor wat betreft OAO, OTR en OGO kunnen de gegevens in onderzoek geplaatst worden die zijn gespecificeerd bij AOA en TGO. Ik zie daar ook geen probleem.

Maarten