Notificatie Beslissing Rechtbank

4 reacties / 0 nieuw
Hans Wieman
Notificatie Beslissing Rechtbank

In de StUF specificaties die vóór 1-1-2015 moeten zijn gerealiseerd ontbreekt nog de Notificatie m.b.t. de beslissing van de rechtbank in een kinderbeschermingszaak. Status per 1/10 is dat interactieproces opgesteld is evenals een concept voor de inhoud van deze Notificatie. Na de review/validatieronde moet het bericht nog in de StUF specificaties worden opgenomen en door de leveranciers worden ingebouwd.

Jan Campschroer

Vooralsnog gaan we er vanuit dat het met een waardenwijzing in de nu gedefinieerde StUF-berichten opgelost kan worden. Dat betekent echter nog steeds dat we in de 1.0 versie de volgende (sub)onderdelen moeten aanpassen: - Koppelvlakbeschrijving (IM, Berichtdefinities, regels) - Testset (testbericht(en), STP-regels, scenario's) De leveranciers moeten dit a) nog inbouwen b) testen op het STP

Robert Melskens

Dit wijzigingsverzoek is opgevoerd in de issuelijst van KING als nummer 8.

Arjan Kloosterboer

Het is inmiddels als wijzigingsverzoek CORV-31 ingediend en als KING-issue 49 vastgelegd. Analyse heeft plaatsgevonden. Betreft wijziging van het waardenbereik van Status en Resultaat in het NotificatieDi01-bericht. Vergt aanpassingen zoals op 3-10 door Jan C. benoemd. Staat gepland voor de juli-release.