Urgentie veld en verzoek tot onderzoek documenten

3 reacties / 0 nieuw
Gerrit Duizer
Urgentie veld en verzoek tot onderzoek documenten

Vanuit onze klanten hebben wij de volgende twee vragen gekregen.

  • Is het mogelijk om bij urgentie, naast hoog en laag, een extra status gemiddeld toe te voegen. Nu moet er gekozen worden tussen heel zwaar en heel ligt.
     
  • Op dit moment mag in een VTO slechts één document worden getagd als een een Verzoek tot Onderzoek. Onze klanten zouden graag zien dat dit wordt uitgebreid. Zeker bij ingescande PDF documenten is het gewenst dat er meerdere type "Verzoek tot Onderzoek" documenten kunnen worden bijgesloten. Nu worden de overige documenten getagd als hulpverleningsrapportage terwijl het onderdeel uitmaakt van het verzoek tot onderzoek.
Arjan Kloosterboer

Momenteel kent de urgentie van het verzoek (tot onderzoek) alleen de genoemde twee waarden: "laag" (niet urgent) en "hoog" (wel urgent). Dus niet de lading die jij er aan geeft (heel licht en heel zwaar). Het is de vraag wat een urgentie "middelmatig" zou toevoegen: wat wordt er verwacht van de ontvanger van het VTO? Eigenlijk is het nu een boolean: urgent ja/nee. Ik interpreteer dat als: direct actie dan wel regulier behandelen.

Signaleren anderen deze behoefte ook?  

Arjan Kloosterboer

V.w.b. het document van het type 'Verzoek tot onderzoek RvdK': klopt, precies één. Dit is het officiële, tussen partijen overeengekomen VTO-formulier waarmee een ingediend verzoek wordt gespecificeerd. Daar kan er maar eentje van zijn. Al het andere is bijlage bij dit formulier cq. verzoek. Er kan daarbij telkens gekozen worden tussen “Gezinsgeschiedenis” (0..1), "Diagnostisch onderzoek" en "Hulpverleningsrapportage". Als er behoefte is aan meer typen bijlagen, dan zie ik graag voorstellen.