Nieuwste versies GEMMA e-Formulier Specificaties

2 reacties / 0 nieuw
Jaco Kooijman
Nieuwste versies GEMMA e-Formulier Specificaties

Op de website vind ik alleen nog maar versie 1.0 van de verschillende specificaties, terwijl ik eerder al eens versies 1.1 heb gedownload. Rara, waar zijn ze gebleven?

Het is mij ook opgevallen dat de links vanuit de KING nieuwsbrief van december 2010 leiden tot "Sorry, deze pagina is niet gevonden!". Moet ik gaan twijfelen aan de betekenis van de K van KING?

Remko de Haas

Beste Jaco,
allereerst dank voor je post op het forum. Vermoedelijk zullen de links in alle nieuwsbrieven van 2010 niet werken, omdat we afgelopen 6 januari de website hebben vernieuwd. Daar kunnen we helaas niets aan doen.

GEMMA is onderverdeeld in InformatieArchitectuur, Bedrijfsarchitectuur en ‘Gegevens en berichten (StUF)’.  Binnen deze onderdelen zijn er o.a. ‘documenten’ en ‘forums’.

De e-formulier specificaties zijn te vinden bij Bedrijfsarchitectuur (zie: http://www.kinggemeenten.nl/gemma/bedrijfsarchitectuur/documenten/e-form... ) en de bijbehorende StUF EF berichten bij ‘Gegevens en berichten (StUF)’ (zie: http://www.kinggemeenten.nl/gemma/gegevens-en-berichten-%28stuf%29/docum... ).

Mvg,
Remko de Haas, team e-dienstverlening