Documentcreatie test 4b

3 reacties / 0 nieuw
Christian Peeters
Documentcreatie test 4b

Het lukt me om onze DcA service succesvol te testen met Scenario 4a, 5 en 6. Maar hoe wordt scenario 4b eigenlijk getest. De "uitvoeren" knop wordt niet actief wanneer ik deze test selecteer. Bij scenario 4b zou de DcA een bericht moeten sturen naar de DcV, maar waar kan ik achterhalen welke gegevens er verwacht worden (zoals JobID, zender, ontvanger, enz)? Bedankt, Christian

Robert Melskens

Christian,

Bij het scenario 4b wordt de knop 'uitvoeren' niet actief omdat in dat scenario het initiatief ligt bij de te testen applicatie (TTA) en niet bij het StUF Testplatform (STP). De TTA dient inderdaad een 'verstrekDocumentcreatieResultaatDi01' bericht in te sturen waarop de STP als alles correct is zal reageren met een bevestigingsbericht.

Ik zal deze discussie toevoegen aan het forum voor Documentcreatie zodat de beheerder van dat koppelvlak op je vraag over de inhoud van het bericht kan reageren.

Joost Wijnings

Christian, ik heb het even nagevraagd. Zoals de test nu is opgezet, zou het met 'elk geldig jobid' moeten werken. Als het aan mij ligt, gaan we het testscenario uitbreiden naar de combinatie van startbericht en asynchroon antwoord (waar nu alleen het antwoord gevraagd wordt), maar dat is nu dus nog niet aan de orde.